Nejnovější recenze ze sekce Modelovací hmoty

Ověřený zákazník Testuj.to Eva

Přidáno: 27. srpna 2023

• Krásné syté barvy

S modelínou se krásně pracuje, nezanechává na rukou barvy, netrhá se, je pružná, vůbec se nedrolí ( to je pro mě velice důležité :-) ) , nezanechává mastné skvrny. Má krásné syté barvy . Značka KORES patří mezi naše oblíbené a proto jejich výrobky všem vřele doporučuji.

Ověřený zákazník Testuj.to Eva

Přidáno: 27. srpna 2023

• barvy jsou krasne
  • je mekka
  • dobre se s ni tvaruje
  • zadny zápor nemám

plastelína kores 10 základních barev je naprosto super. myslím, ze rozhodne lepší než co jsem kdy doma měla. je mekka, dobre se s ni pracuje a má krasne pastelové barvy. s modelinou můžete tvarovat ruzne postavičky či zvířátka a skvěle drží na sobě. určitě moc doporučuji

Ověřený zákazník Testuj.to Ema

Přidáno: 26. srpna 2023

• Míchání barev
  • Je trochu tvrdší

Plastelína by mohla být trochu měkkčí. Barvy jsou opravdu hezké a syté. Míchání barev synovi šlo. Dokázal vykouzlit další barvy. Bavilo ho to. Obal se synovi líbil. Je hezky barevný. Takže dítě zaujal. Je malý a praktický. Vešel se krásně synovi do batůžku.

Ověřený zákazník Testuj.to Jitka

Přidáno: 25. srpna 2023

• Pestrost barev
  • Jednoduchost modelace
  • Klasický zápach modelíny

Modelína u nás doma je velice oblíbená a tak i já jsem přidala ruku k testování. Modelína je velice měkká na modelování a není potřeba velké síly. Samozřejmě nevím, jak bude tuhá třeba měsíc po otevření. Má klasický modelínový zápach, což by asi nemusela a mohla by vonět, ale to by bylo uvedeno na obalu. Za nás velice doporučujeme.

Ověřený zákazník Testuj.to Tereza

Přidáno: 25. srpna 2023

• Obal
  • Výběr barev
  • Konzistence
  • Bez zápachu

Kores plastelína v 10 základních barvách je ideální volbou pro malé i velké tvořílky. Krásně se s ní pracuje, netrhá se a její největší plus je, že nezapáchá jako většina konkurenčních modelín. Nový obal je atraktivní a určitě zaujme nejen každé dítě.

Ověřený zákazník Testuj.to Monika

Přidáno: 24. srpna 2023

• Netoxickost
  • Nezapáchá
  • Snadno se tvaruje
  • Skvělá cena
  • Procvičuje jemnou motoriku

Skvělá plastelína vhodná i pro menší děti díky tomu že je netoxická a nezapáchá. Snadno se tvaruje, je měkká a skvěle procvičí jemnou motoriku. Jsou to hezké barvy. Tvoření s ní je jednoduché a zábavné. Prodává se i za super cenu. Rozhodně doporučuji, jsme moc spokojení.

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• Pekne barvy
  • Mekke krásně pro dětskou ruku

Plastelína KORES je díky své měkkosti vhodná do každé malé ruky. 10 barev krásně stačí aby se dítě vyblblo. A víte co je na to nejlepší? Prcek hodinu mlčel ( wow to byl klid) a hezky si u stolu modeloval různé věci, které mi pak popisoval co to je. Já i on jsme si odpočinuli ?. Mohu všem doporučit

Ověřený zákazník Testuj.to Monika

• Kvalita
  • Měkkost
  • Nic

Když děti zahlídly pastelínu, musela jsem ji ihned otevřít a šly ji vyzkoušet. Pastelína je měkká a děti snadno cokoliv vytvarují. Oceňuji, že pastelína nedělá fleky a nešpiní ruce. Řekla bych, že 10 základních barev je dostatečujících, lze vytvořit hodně věcí. Děti druhý den tvořily znovu a stále byla měkká a dobře se tvarovala.

Ověřený zákazník Testuj.to Jana

• Obal
  • Nedrolí se
  • Snadno se zahřeje
  • Nezapáchá
  • Zápor jsem nenašla

S plastelínou je radost tvořit. Nezapáchá, nedrolí se a snadno se zahřeje. Krásné odstíny barev vtáhnou do modelování děti i dospělé. Vymodelovaná zvířátka i autíčka jsou moc krásná a pestrá. Plastelína nebarví, což určitě ocení nejeden rodič. Za mne a mého malého modeláře mohu plastelínu vřele doporučit.

Ověřený zákazník Testuj.to Petra

• Sytost
  • Mekkost
  • Nic

U této modelíny mě zaujal na první pohled již obal, který je krásně barevný a pestrý. Jde vidět modelína uvnitř a její krásně syté barvy.
Barvy jsou to opravdu pěkné a jednoduše se spolu mísí, tím si vytvoříte svou vlastní požadovanou barvu a je to tak větší zábava.
Modelína je velmi mekká a tvárná takže i menší děti jsou spokojené a nemají problém s tvarovaním.
Byli jsme velmi přeskvapeni jak je super. :)

Ověřený zákazník Testuj.to Klárka

• barvy
  • prace s plastelinou ne snadna
  • mekkost
  • nemasti
  • krasne se michaji barvy

Krasne barvy,snadna manipulace,lehce se micha dohromady.Jiz obal svou hravosti laka ke koupi.Plastelina je mekka,nemasti povrch a ma prijemnou vuni.Zarucuji,ze si bude hrat a tvorit cela rodina:)S plastelinou se moc dobre pracovalo,krasne vytvorite cokoliv ze sve fantazie.

Megaslizoun Aktivátor slizu 500 ml

Ověřený zákazník Testuj.to Lucie

Přidáno: 22. srpna 2023

• Barevnost
  • Měkkost

S plastelínou se dětem pracovalo velice dobře. Libila se nám pestrá škála barev dobře se barvy promíchávají. Tvarovat šlo hezky staršímu i mladšímu dítěti. Obal je hezký kreativně zpracovaný. Dětem se práce s plastelínou líbila a byli velice spokojení, za nás plastelínu určitě doporučuji i pro menší děti.

Ověřený zákazník Testuj.to Lucie

Přidáno: 21. srpna 2023

• bez zápachu
  • tvárná
  • syté barvy
  • nezanechává fleky
  • opakovaně použitelná
  • ocenila bych uzavíratelné balení

V balení plastelíny KORES je deset barevných válečků. Všechny barvy jsou krásně syté. S plastelínou se velmi dobře pracuje, má příjemnou konzistenci a je dobře tvárná. Velmi oceňuji, že nezanechává mastné fleky a je bez zápachu. Je vhodná na rozvoj jemné motoriky malých dětí. Plastelína se dá opakovaně používat.

Ověřený zákazník Testuj.to Nikol

Přidáno: 20. srpna 2023

• Výrazné barvy
  • Jednoduché tvarování
  • Nesmrdí
  • Barvy jdou hezky do sebe
  • Nedrolí se
  • Dělá trošku fleky

S plastelínou je prostě legrace a které a dítě to nemiluje. Hned mě zaujala už v obale , krásně vidíte jak jsou barvy syté a to mám ráda. Tvarovat s ní je hračka a barvy se krásně pojí do sebe. Důležité taky je že se nedrolí a nesmrdí. Jen jediná vada za mě že se trochu obtiskává na stole, ale žádná hrůza to není.

Centropen Plastelína 9560, 10 ks

Ověřený zákazník Bambule.cz MB

Přidáno: 16. srpna 2023

Zakoupeno v Bambule.cz

Doporučuje produkt
  • velmi dlouho se tríst namrazuje.....jinak...nic moc...alespon máme hezký kelímek na pití....
Play-Doh Velké balení modelíny 20 ks

Play-Doh Velké balení modelíny 20 ks

Ověřený zákazník MALL.CZ B. Brůžková

Přidáno: 12. srpna 2023

(naposledy upraveno 12. srpna 2023)

Zakoupeno v MALL.CZ

Doporučuje produkt

Objednávám opakovaně už po několikáté.

Fimo Staedtler soft svítící ve tmě 56 g

Fimo Staedtler soft svítící ve tmě 56 g

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 7. srpna 2023

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt
  • Děti jsou nadšené z efektu
FIMO soft sada Pastel 12 barev

FIMO soft sada Pastel 12 barev