Nejnovější recenze ze sekce Modelovací hmoty
je lehoučká, nelepí
- Syn je nadšený, je to super hračka
Cena a od polev se trochu ušpiníte :-)
- Super produkt.
můj vnouček miluje Tlapkovou patrolu, v této knížce je text, který můžete přečíst a určitě bude pindík poslouchat.
Spokojenost s výrobkem, rychlost dodání.
Děti jsou nadšené ze spousty barev. Modelína trochu pouští barvu. Pracuje se s ní skvěle.
lepší modelina
- pro vnuka-rád si tvoří figurky
- Dobře se s tím pracuje.
- Dobře se s tím pracuje.
- dobře se s tím pracuje
OK.
+++
splnil očekání
- Má formičky
- Trénuje jemnou motoriku a tvořivost
- To, co dělá mixer, se dá udělat rukou
Mixer nejde po složení nikam moc uložit.
Nedělá podle mě nic, co by nešlo udělat bez něj. Dětem se to líbí, ale to asi není pro nákup stěžejní...
Jako plus je, že tam byla zdobička na krém. Sice méně promyšlená než u soupravy s třípatrovým táckem na servírování, ale taky dobré.
Kdybych věděla, že první nakoupená sada se servírovacím táckem bude takový hit, toto už bych nebrala.
Kdo nemá nic nebo je fanoušek, pak ok.
- Skladné (lze rozložit, vejde se do krabice)
- Hodně příslušenství
- Dobře se čistí
- Podporuje jemnou motoriku, tvořivost
- Ta modelína prostě vleze všude:-)
Krabice je plná příslušenství, nikoliv vzduchu.
Lze jednoduše sestavit i bez přiloženého návodu. Děti hned věděly, co dělat.
Modelínu play-doh jsme měli poprvé. Dobře se s ní pracuje, je měkká, příjemná, nešpiní. Na vzduchu ovšem zvedne, tj. výtvor je třeba rozebrat nebo se smířit, že bude třeba koupit novou.
Největší úspěch měly zdobičky na krém. Jedna je tam separátní, jedna je součástí stojánku na výrobky. Můj tip je vymačknout nejprve na stůl hada a toho potom stočit jako krém na muffin nebo košíček.
Velká vykrajovátka jsme zatím nepoužili, váleček tam sice je, ale děti válely jen málo. A když už, tak hned dělaly vzorovanou vafličku nebo kornoutek na zmrzlinu.
Dobře nám šlo dělat i muffiny, košíčky, sušenky, vymačkávat tvary z formiček na stojánku.
Jsou tam jen 2 talířky na výrobky, ale máme i dětskou kuchyňku, takže řešení bylo nasnadě.
Za mě celkově velká spokojenost. Poměr cena výkon je pozitivní a myslím, že to úplně postačí pro všechny. Nemyslím, že by bylo potřeba cokoliv dokupovat. Výhledově možná náhradní modelínu.
- klasika
- Skvělá nedrobivá plastelína
Krásná třpytivá plastelína pro tvořivé holčičky.
Super velké balení. Mám tři vnoučata, tak si budou moci hrát všechna najednou
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »